onsdag 3 februari 2010

Vi har brant vara ben. Allsta tog vi oss idag i kragen och akte en skumpig buss utan stotdampare till Ajunas marknad. Det var en varm upplevelse fran borjan till slut, och vi blev annu ett par plagg rikare.

Nagot vi lart oss har, ar att indier ar bra pa en sak: dra och slita i en. Fran varenda stand vi gick forbi kom en liten indier springande med orden "look at my shop, looking cost nothing, come have a look" eller "wanna see my clothes, madame/honey/dear/love?" osv. De drar till och med till med Sir da och da, bara for att fa var uppmarksamhet. Ser vi ut som man?!

Lammkottsupdate: efter att ha blivit uppletade pa Kentuckees igar var vi mattligt roade av att stota pa honom idag igen. Vi tackade gud for marknaden och var lyckliga att vi kommit undan. Trodde vi.. Inte nog med att han forsokte ge oss en hindiordbok igar, sa letade han aven upp oss idag for att erbjuda oss samma bok en gang till. Nar vi snallt men bestamt sa nej sag han lite krossad och misstroende ut, men sa hejda forvanansvart fort och gick igen. Vi tror alltsa att vi kanske en gang for alla har blivit av med honom. Till badas stora enorma gladje.

Imorgon skall vi agna annu en dag at att gomma vara sonderbranda ben (okej, mest mina..) och bege oss for att utforska Margao. Vi tankte lyxa till det med en rickshaw da bussen inte var nagon trevlig upplevelse - alls.

Inga kommentarer: