lördag 30 januari 2010

Vi befinner oss efter 29 timmars tagresa och typ tusen timmars nattvatan pa mumbais station antligen i Goa. Det var aningen laskigt att sitta sig genom natten pa en station har. Inte direkt som nar vi vantade pa taget en natt i Emmaboda. Poliserna skyddade oss forvisso mot alla tiggare, men misshandlade dem sedan bakom ett plank (som inte gjorde sa mycket nytta da vi fortfarande kunde bade hora och se allt)

Vi har hittat ett mysigt litet guesthouse 10 minuter fran stranden och njuter for fulla muggar. Trots att det ar sinnessjukt varmt forsoker vi vara ute sa mycket som mojligt i solen, aven om vi flyter ivag storre delen av tiden. Eftersom det inte ar turistsasong slipper vi trangas pa den 7 km langa stranden.

Vi vet att var plan fran borjan var att snabbspola goa och bege oss vidare. Men det ar fantastiskt har, och bada ar vi trotta pa att aka tag (och hemresan till Delhi kommer ta 40 timmar, sa vi slipper garna tag sa lange) och det ar sa fantastiskt har att vi bestamt oss for att stanna och utforska alla stranderna istaller. Nasta pa listan att bo: cocohuts!

1 kommentar:

Therese Vorbau sa...

Allt detta låter så långt ifrån dig. Jag blir nästan lite chockad. Men jag är så glad för att du får uppleva det!!! Take care.